Lasten lauluilta

Lasten lauluilta tarjoaa lapsille mukavaa musisointia ja tapahtumarikasta touhua.

Laulu kuuluu kirkkotiellä, kun uudet ja vanhat lastenlaulut kajahtavat kirkossa joka kuun ensimmäisenä tiistaina. Mukana lauluissa mm. liikettä, leikkivarjoa ja riemullista yhdessäoloa. Lauluiltaan on tervetulleet kaiken ikäiset lapset ja aikuiset.

Aumala Päivi, Joutsi-Laine Maria, Pellinen Terhi

Bändimessu Ylöjärven kirkossa

Normaali jumalanpalvelus vahvistetuin sävelein. Leena Jalkanen, Sari Oksavuori ja Maria Joutsi-Laine. Musiikissa Bändi ja Tuomaskuoro.

Kurun seurakuntatalo

Jukka Kallion ja Laura Piirron konsertti diakoniatyön hyväksi

Konsertti Kurun srk-talolla. Esiintyjinä Jukka Kallio, laulu ja Laura Piirto, piano. Väliajalla vapaaehtoinen kahvimaksu. Ohjelma 10€ diakoniatyön hyväksi.

Kurun kirkko

Perhemessu Kurun kirkossa

Perhemessu ja Sadonkorjuun kirkkopyhä Kurun kirkossa ja juhla srk-talolla. Mikkola Matti, Multanen Eija.