Musiikkiopiston Sinfonietta -konsertti

Tervetuloa Pirkanmaan Sinfoniajousten konserttiin Ylöjärven kirkkoon! Esitämme marraskuisen Tallinnan-matkan konserttiohjelmiston.

Konsertti sykähdyttää varmasti, luvassa luonnon hersyvää ja raikasta kuvailua jousten lämpöisellä soinnilla. Ohjelmassa Heino Ellerin rakastettu sävelmä Kodumaine viis, nuoren Pärt Uusbergin upea Eestimaa taevastes kumab, Veljo Tormisin elokuvamusiikki Kevade sekä Suomesta Sibeliuksen, Kajanuksen ja Matti Murron teoksia. Konsertissa esiintyvät myös nuoremmat orkesterit Arco ja Nuorisojouset.

kanttori (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Konserttien yhteyshenkilö.

Viljakkalan seurakuntatalo

Veisuut

Veisuut eli lauletaan Siioninvirsiä yhdessä. Mukana myös Herättäjä-Yhdistyksen aluesihteeri Katariina Airas.

Lasten lauluilta

Lasten lauluillassa lauletaan, liikutaan ja soitetaan uusia ja vanhoja lasten lauluja.

Tenorissimo "Kertokaa se hänelle" -konsertti

Kertokaa se hänelle -konsertissa kuullaan Mauno Kuusiston tunnettuja ikivihreitä säveliä. Ohjelma 15€ ovelta tuntia ennen konserttia