Musiikkiopiston Sinfonietta -konsertti

Tervetuloa Pirkanmaan Sinfoniajousten konserttiin Ylöjärven kirkkoon! Esitämme marraskuisen Tallinnan-matkan konserttiohjelmiston.

Konsertti sykähdyttää varmasti, luvassa luonnon hersyvää ja raikasta kuvailua jousten lämpöisellä soinnilla. Ohjelmassa Heino Ellerin rakastettu sävelmä Kodumaine viis, nuoren Pärt Uusbergin upea Eestimaa taevastes kumab, Veljo Tormisin elokuvamusiikki Kevade sekä Suomesta Sibeliuksen, Kajanuksen ja Matti Murron teoksia. Konsertissa esiintyvät myös nuoremmat orkesterit Arco ja Nuorisojouset.

kanttori (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Konserttien yhteyshenkilö.

Synkkien virsien ilta

Tervetuloa veisaamaan virsikirjan raskaan sarjan osastoa vuoden pimeimpään aikaan. Mukana kamarikuoro ja Tuomaskuoro.

Kurun seurakuntatalo

Marrasmatinea

Musiikkia - runoja - kuvia. Esiintyjinä muun muassa dou Aalto& Koskela, runomies Reijo Vähälä.

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.