Hiljaisuuden tie - Kristillisen joogan ryhmä

Vuorentaustan seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan hengelliselle yhteydelle, itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen sekä keholliset rukoukset, joiden sanat nousevat kristillisestä traditiostamme.

Tämä ryhmä kokoontuu syksyllä kuusi kertaa.
Tarvitset mukaan mukavat joustavat, mukavat vaatteet ja joogamaton. Lisätietoja: heli.airikka@evl.fi

Pappilan perhetalo

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.
Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille. Yhdessäoloa, hartaus, keittolounas ja kahvit. Lyhyt ohjelmahetki ja lopuksi arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen.

Pappilan perhetalo

Rukoushetki

Tuo rukouspyyntösi yhteiseen rukoukseen Perhetalon rukousvarttiin.