Kynttilätapahtuma kirkkopuistossa itsemurhan tehneiden muistolle ja heidän läheisilleen

Pappilan perhetalo

Kynttilätapahtuma itsemurhan tehneiden muistolle ja heidän läheisilleen kirkkopuistossa sunnuntaina 17.11. klo 16. Kynttilät syttyvät klo 16, lyhyt hartauspuhe, kynttilät siirretään hautausmaalle ja lopuksi vietetään kahvihetki Pappilan Perhetalon pihapiirissä kodalle. Tilaisuuden järjestävät Ylöjärven mielenterveysyhdistys ja seurakunta.

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.
Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille. Yhdessäoloa, hartaus, keittolounas ja kahvit. Lyhyt ohjelmahetki ja lopuksi arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen.

Rukoushetki

Tuo rukouspyyntösi yhteiseen rukoukseen Perhetalon rukousvarttiin.