Kynttilätapahtuma kirkkopuistossa itsemurhan tehneiden muistolle ja heidän läheisilleen

Pappilan perhetalo

Kynttilätapahtuma itsemurhan tehneiden muistolle ja heidän läheisilleen kirkkopuistossa sunnuntaina 17.11. klo 16. Kynttilät syttyvät klo 16, lyhyt hartauspuhe, kynttilät siirretään hautausmaalle ja lopuksi vietetään kahvihetki Pappilan Perhetalon pihapiirissä kodalle. Tilaisuuden järjestävät Ylöjärven mielenterveysyhdistys ja seurakunta.

Joulumarkkinat

Oivallista ostettavaa ja ohjelmaa! Myytävänä mm. käsitöitä (esim. villasukkia, joulukoristeita, lohtuhuiveja), Afrikka-aiheisia vaatteita, koruja, leivonnaisia (esim. pullaa, kakkuja), joululaatikoita, vohveleita ja puuroa. Ohjelmassa mm. arpajaiset ja vesipajatso.

Kurun seurakuntatalo

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Tukea antava omaishoitajien vertaisryhmä.

Esperi Elokaaressa Viljakkalassa