Synkkien virsien ilta

Tervetuloa veisaamaan virsikirjan raskaan sarjan osastoa vuoden pimeimpään aikaan. Mukana kamarikuoro ja Tuomaskuoro.

Kirkkovuoden lopulla keskellä synkkää ja pimeää marraskuuta lauletaan yhdessä virsiä, joissa käsitellään ihmisen elämän ikiaikaisia pelkoja, ahdistusta ja elämän katoavaisuutta. Myös armo ja kirkkaus näkyvät tummien sävyjen läpi selkeämmin.

Useat illan virsistä perustuvat vuonna 1701 julkaistuun ns. Vanhaan virsikirjaan ja ovat edelleen käytössä nykyisessä virsikirjassa. Illan esiintyjinä ovat seurakunnan Kamarikuoro ja Tuomaskuoro, myös kuorokoulu on mukana. Kuoroja johtaa Sari Oksavuori ja urkurina toimii Heidi Olkinuora. Illan juontavat Karoliina Löytty ja Hannu Innanen. Tervetuloa veisaamaan ja kuuntelemaan virsikirjan raskaan sarjan osastoa!

johtava kanttori

Viljakkalan seurakuntatalo

Veisuut

Veisuut eli lauletaan Siioninvirsiä yhdessä. Mukana myös Herättäjä-Yhdistyksen aluesihteeri Katariina Airas.

Lasten lauluilta

Lasten lauluillassa lauletaan, liikutaan ja soitetaan uusia ja vanhoja lasten lauluja.

Tenorissimo "Kertokaa se hänelle" -konsertti

Kertokaa se hänelle -konsertissa kuullaan Mauno Kuusiston tunnettuja ikivihreitä säveliä. Ohjelma 15€ ovelta tuntia ennen konserttia