Teho-messu

Seurakuntakeskus

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.

Iltapalalla saamme vapaasti nauttia pöydän antimista ja toinen toistemme seurasta. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan moninaisiin vastuutehtäviin - tai viettämään vapaailtaa valmiiseen pöytään.

Lapsille oma "Laturi" (=pyhäkoulu) ikäryhmittäin ja leikkipaikka. Tule yksin tai yhdessä! Lämpimästi tervetuloa!

Pappilan perhetalo

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.
Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille. Yhdessäoloa, hartaus, keittolounas ja kahvit. Lyhyt ohjelmahetki ja lopuksi arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen.

Pappilan perhetalo

Rukoushetki

Tuo rukouspyyntösi yhteiseen rukoukseen Perhetalon rukousvarttiin.