Hiljaisuuden tie - Kristillisen joogan ryhmä

Vuorentaustan seurakuntakoti

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan hengelliselle yhteydelle, itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen sekä keholliset rukoukset, joiden sanat nousevat kristillisestä traditiostamme.

Tarvitset mukaan mukavat joustavat, mukavat vaatteet ja joogamaton. Lisätietoja: heli.airikka@evl.fi

Joulumarkkinat

Oivallista ostettavaa ja ohjelmaa! Myytävänä mm. käsitöitä (esim. villasukkia, joulukoristeita, lohtuhuiveja), Afrikka-aiheisia vaatteita, koruja, leivonnaisia (esim. pullaa, kakkuja), joululaatikoita, vohveleita ja puuroa. Ohjelmassa mm. arpajaiset ja vesipajatso.

Kurun seurakuntatalo

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Tukea antava omaishoitajien vertaisryhmä.

Esperi Elokaaressa Viljakkalassa