Kirkkonäytelmä Joulu -39

Kurun kirkko

Kirkkonäytelmä Joulu -39 talvisodan muistoksi ja sodan veteraanien kunniaksi.

Käsikirjoitus Panu Raipia. Rooleissa Petra Karjalainen, Aku Sajakorpi ja Panu Raipia. Säestys Dora Lucaks. Käsiohjelmat ovelta 25 € , Lippu.fi kautta 22,50 € Tilaisuuden järjestäjä Ransu ry lahjoittaa 5 % myytyjen käsiohjelmien määrästä diakoniatyön hyväksi.

Kurun kappeliseurakunta

kanttori, lähetyssihteeri (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2, PL 3
34301 Kuru
kanttori (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Konserttien yhteyshenkilö.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille. Yhdessäoloa, hartaus, keittolounas ja kahvit. Lyhyt ohjelmahetki ja lopuksi arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen.

Kurun seurakuntatalo

Keskiviikkokerho

Keskiviikkokerho. Hartaus ja lyhyt ohjelmahetki. Lopuksi arpajaiset. Keittolounas ja kahvit 3€. Kerhossa Anneli Tirkkonen.

Pohjois-Kurun torstaikerho

Pohjois-Kurun torstaikerho Salme ja Matti Lähdekorvella, Seitsemisentie 309. Kerhossa hartaus, kahvit ja ohjelmahetki. Lopuksi arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen.