Kirkkonäytelmä joulu -39

Talvisota syttyi 80 vuotta sitten - Joulu 39 vie tunnelmaan. Tampereen Komediateatterin teatterinjohtaja Panu Raipia on kirjoittanut draamallisen kirkkokonsertin Joulu 39. Tunnin mittainen esitys kertoo koskettavasti yhden pienen perheen tunnelmia ajalta, jolloin suuri Neuvostoliitto julisti yksipuolisesti sodan pientä Suomea vastaan. Tekijät kunnioittavat esityksellä edeltävien sukupolvien panosta, kun maamme itsenäisyyttä koeteltiin.

Viinikan Filmi Oy:n sekä Ransu ry:n tuottama esitys nähdään Pirkanmaalla marras-joulukuun aikana lukuisissa kirkoissa. Esitys koostuu tutuista lapsuudenajan virsistä, hengellisistä lauluista, autenttisista kirjeistä sota-ajalta sekä hyvästä näyttelijäntyöstä. Näytelmän ydinperheen muodostavat näyttelijä-laulaja Petra Karjalainen (Äiti), näyttelijä-laulaja Aku Sajakorpi (Isä) sekä 8-vuotias Enni Leino (Maija). Näytelmän kertojana nähdään käsikirjoittaja Panu Raipia, joka on myös ohjannut esityksen. Säestäjänä toimii pianotaiteilija Dora Lukacs.
Liput 25,- ovelta
22,5- ennakko Tampereen Komediateatterilta

Osa esityksen tuotosta lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Ransu ry:n kautta.

TEHOmessu

Tervetuloa TEHOlle, kaikille avoimeen yhteisölliseen messuun fiilistelemään, laulamaan, hiljentymään, seurustelemaan, ehtoolliselle ja iltapalalle!

Lasten lauluilta

Lasten lauluillassa lauletaan, liikutaan ja soitetaan uusia ja vanhoja lasten lauluja.