Joulun odotuksen juhla

Seurakuntakeskus

Kaikille avoin jouluinen juhla tarjoiluineen, joulukuvaelmineen ja joululauluineen.

Ilan ohjelma:
17.30-18.30 aulakahvitarjoilu
18.30-20-00 juhlan ohjelmassa joulukuvaelma, jousiorkesteri, joululauluja yms.

Juhla on kaikille avoin - erityisvieraina on kutsuttu seurakunnan vapaaehtoistyöntekijöitä, monikulttuurisia ylöjärveläisiä sekä diakonian toimijoita.

Mukana juhlassa srk:n työntekijöistä mm. Marika Rajala, Eliisa Ala-Kuusisto, Sirpa Ahola, Jaana Skyttä, Saara Syrjäniemi, Tiina Nikkinen.

johtava diakoniatyöntekijä
Kirkkotanhuantie 1

Pappilan perhetalo

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.
Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi.

Seurakuntakeskus

Arkiateria

Edullinen ja maittava arkilounas. Hinta 2€ työttömät ja 4€ eläkeläiset, kortti- tai käteismaksu.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille. Yhdessäoloa, hartaus, keittolounas ja kahvit. Lyhyt ohjelmahetki ja lopuksi arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen.