Jesse Kaikurannan joulukonsertti

Jesse Kaikuranta: Syttyy tähdet tuhannet -joulukonsertti

Jesse Kaikurannan joulukonsertti "Syttyy tähdet tuhannet" Ylöjärven kirkossa. Konsertissa kuullaan mm. Maa on niin kaunis, Tuikkikaa oi joulun tähtöset ja Walking in the air.

"Minusta on upeaa päästä esiintymään kirkkoihin! Olen aina pitänyt kirkkoja inspiroivana ja kunnioitettavana ympäristönä joululaulujen esittämiselle. Nyt pääsen pitkästä aikaa laulamaan itselleni rakkaimpia joululauluja kitaristi Peter Engbergin säestyksellä." Jesse iloitsee.

Liput: Tiketti.fi , ennakkoon: 22,50 (+kulut), ovelta: 25€, lasten lippu (alle 15-v.): 15€.
Kirkossa on numeroimattomat paikat.

musiikkikasvattaja

Musiikkileikkikoulujen opettaja.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten Kauneimmat Joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti maailman lapsille.

Perinteinen Kauneimmat Joululaulut

Perinteiset Kauneimmat Joululaulut kirkossa. Tilaisuudessa kerätään kolehti maailman lapsille.

Kurun kirkko

kauneimmat Joululalut Kurun kirkossa