Jesse Kaikurannan joulukonsertti

Jesse Kaikuranta: Syttyy tähdet tuhannet -joulukonsertti

Jesse Kaikurannan joulukonsertti "Syttyy tähdet tuhannet" Ylöjärven kirkossa. Konsertissa kuullaan mm. Maa on niin kaunis, Tuikkikaa oi joulun tähtöset ja Walking in the air.

"Minusta on upeaa päästä esiintymään kirkkoihin! Olen aina pitänyt kirkkoja inspiroivana ja kunnioitettavana ympäristönä joululaulujen esittämiselle. Nyt pääsen pitkästä aikaa laulamaan itselleni rakkaimpia joululauluja kitaristi Peter Engbergin säestyksellä." Jesse iloitsee.

Liput: Tiketti.fi , ennakkoon: 22,50 (+kulut), ovelta: 25€, lasten lippu (alle 15-v.): 15€.
Kirkossa on numeroimattomat paikat.

musiikkikasvattaja

Musiikkileikkikoulujen opettaja.

Viljakkalan seurakuntatalo

Veisuut

Veisuut eli lauletaan Siioninvirsiä yhdessä. Mukana myös Herättäjä-Yhdistyksen aluesihteeri Katariina Airas.

Teho-messu

Kaikille avoin yhteisöllinen messu, jossa ei tarvitse olla tehokas ja tuottava.
Lapsille Pyhäkoulu eli Laturi.

Lasten lauluilta

Lasten lauluillassa lauletaan, liikutaan ja soitetaan uusia ja vanhoja lasten lauluja.