Joulumarkkinat

Seurakuntakeskus

Oivallista ostettavaa ja ohjelmaa! Myytävänä mm. käsitöitä (esim. villasukkia, joulukoristeita, lohtuhuiveja), Afrikka-aiheisia vaatteita, koruja, leivonnaisia (esim. pullaa, kakkuja), joululaatikoita, vohveleita ja puuroa. Ohjelmassa mm. arpajaiset ja vesipajatso.

Myyntipöytiä monelta taholta mm. Tähkäpäät-kerho, partiolaiset, tyttökerhot, Kirpputori, Perhetalo, lähetystyö, Missiopaja, Maanpuolustusnaiset, Martat, Sanansaattajat, ystävyysseurakuntamme Tallinnasta, Afrikan risti ja Afriitta. Seurakunnan UnelmaKahvila
on avoinna Joulumarkkinoiden ajan.

PS. Voit yhdistää myyjäisreissun myös Kauneimpiin joululauluihin, jotka lauletaan Ylöjärven kirkossa su 15.12. klo 15, 17 ja 19.

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Viljakkalan seurakuntatalo

Diakonian vastaanotto

Tarvitsetko apua tai tukea?

Viljakkalan seurakuntatalo

Arkiateria

Edullinen ja maittava arkilounas. Hinta 2€ työttömät ja 4€ eläkeläiset, käteismaksu.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille. Yhdessäoloa, hartaus, keittolounas ja kahvit. Kerhossa Länsi-Teiskon diakoniapiiri. Aiheena Yhteisvastuu 2020. Kerho kokoontuu Länsi-Teiskon rukoushuoneella, Lato-Valkamantie 9.