Joulumarkkinat

Seurakuntakeskus

Oivallista ostettavaa ja ohjelmaa! Myytävänä mm. käsitöitä (esim. villasukkia, joulukoristeita, lohtuhuiveja), Afrikka-aiheisia vaatteita, koruja, leivonnaisia (esim. pullaa, kakkuja), joululaatikoita, vohveleita ja puuroa. Ohjelmassa mm. arpajaiset ja vesipajatso.

Myyntipöytiä monelta taholta mm. Tähkäpäät-kerho, partiolaiset, tyttökerhot, Kirpputori, Perhetalo, lähetystyö, Missiopaja, Maanpuolustusnaiset, Martat, Sanansaattajat, ystävyysseurakuntamme Tallinnasta, Afrikan risti ja Afriitta. Seurakunnan UnelmaKahvila
on avoinna Joulumarkkinoiden ajan.

PS. Voit yhdistää myyjäisreissun myös Kauneimpiin joululauluihin, jotka lauletaan Ylöjärven kirkossa su 15.12. klo 15, 17 ja 19.

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Viljakkalan kirkko

Kauneimmat joululaulut Viljakkalan kirkossa

Messun tilalla Kauneimmat joululaulut tapahtuma. Sari Timonen, Heidi Olkinuora.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten Kauneimmat Joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti maailman lapsille.