Joulumarkkinat

Seurakuntakeskus

Oivallista ostettavaa ja ohjelmaa! Myytävänä mm. käsitöitä (esim. villasukkia, joulukoristeita, lohtuhuiveja), Afrikka-aiheisia vaatteita, koruja, leivonnaisia (esim. pullaa, kakkuja), joululaatikoita, vohveleita ja puuroa. Ohjelmassa mm. arpajaiset ja vesipajatso.

Myyntipöytiä monelta taholta mm. Tähkäpäät-kerho, partiolaiset, tyttökerhot, Kirpputori, Perhetalo, lähetystyö, Missiopaja, Maanpuolustusnaiset, Martat, Sanansaattajat, ystävyysseurakuntamme Tallinnasta, Afrikan risti ja Afriitta. Seurakunnan UnelmaKahvila
on avoinna Joulumarkkinoiden ajan.

PS. Voit yhdistää myyjäisreissun myös Kauneimpiin joululauluihin, jotka lauletaan Ylöjärven kirkossa su 15.12. klo 15, 17 ja 19.

Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri

Pappilan perhetalo

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.
Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi.

Seurakuntakeskus

Arkiateria

Edullinen ja maittava arkilounas. Hinta 2€ työttömät ja 4€ eläkeläiset, kortti- tai käteismaksu.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille. Yhdessäoloa, hartaus, keittolounas ja kahvit. Lyhyt ohjelmahetki ja lopuksi arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen.