Eläinten joulusiunaus

Teivon ravirata

Eläinten joulusiunaus ja joulurauhanjulistus Jouluravien yhteydessä. Esiintymässä myös Kamarikuoro ja Tuomaskuoro. Seurakunnan toimintapisteellä voit mm. ottaa itsestäsi kuvan jouluseimen äärellä.

Kaikille joulusiunaukseen osallistuville lemmikeille jaossa PrimaPetin ja Hau-Haun joulumuistamiset.

Tapahtumassa mukana pastori Matti Mikkola, kanttori Sari Oksavuori ja varhaiskasvatuksen vs. työalajohtaja Terhi Pellinen.

Koko perheen Jouluravit-tapahtumasta lisätietoja: www.teivo.fi

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.

Lasten lauluilta

Lasten lauluillassa lauletaan, liikutaan ja soitetaan uusia ja vanhoja lasten lauluja.

Laskiaistempaus

Koko perheen suurtapahtuma Ylöjärven kirkon alueella kerännee jälleen yli tuhat ihmistä riemukkaaseen talvipäivän viettoon. Hippo-hiihdot, moottorikelkka-ajelua, kaverikoiria ja paljon muita toimintapisteitä. Makkaraa, hernekeittoa, vohveleita ja monenmoisia herkkuja. Peter Joukainen konsertoi. Koko tapahtuman tuotta Yhteisvastuun hyväksi.

Lasten lauluilta