Mieskuoro laulajat joulukonsertti

Mieskuoro Laulajien joulukonsertti, solistina tenori Tero Harjunniemi, johtaa Paavo Hyökki, urut Janne Salmenkangas. Perinteistä ja tuoreempaa joulumusiikkia. Lipun hinta 25€, opiskelijat 15€

Mieskuoro Laulajat tuo joulun Ylöjärvelle! Tunnelmallinen konsertti Ylöjärven kirkossa joulun pyhiä edeltävänä lauantaina 21.12.2019 klo 18. Laulajien lisäksi solistivieraana hurmaa oopperakentillä mainetta niittänyt upea tenori Tero Harjunniemi. Kuoroa johtaa Paavo Hyökki. urkurina toimii Janne Salmenkangas. Konsertin ohjelmistossa on perinteisiä joulunumeroita keskiajalta asti sekä kiinnostavaa tuoreempaa joulumusiikkia. Konsertin lipun hinta 25€, opiskelijat 15€.
Maistiainen ohjelmistosta: https://vimeo.com/372400155

kanttori (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Konserttien yhteyshenkilö.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten Kauneimmat Joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti maailman lapsille.

Perinteinen Kauneimmat Joululaulut

Perinteiset Kauneimmat Joululaulut kirkossa. Tilaisuudessa kerätään kolehti maailman lapsille.

Kurun kirkko

kauneimmat Joululalut Kurun kirkossa