Teho-messu

Seurakuntakeskus

Laskeudu rauhaan! Tule juhlimaan joulua teho-messuun joulusävelten, Sanan, ehtoollisen ja yhteyden äärelle.

Iltapalalla saamme vapaasti nauttia pöydän antimista ja toinen toistemme seurasta. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan moninaisiin vastuutehtäviin - tai viettämään vapaailtaa valmiiseen pöytään.

Lapsille oma "Laturi" (=pyhäkoulu) ikäryhmittäin ja leikkipaikka. Tule yksin tai yhdessä! Lämpimästi tervetuloa!

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten Kauneimmat Joululaulut. Tilaisuudessa kerätään kolehti maailman lapsille.

Seurakuntakeskus

Joulumarkkinat

Oivallista ostettavaa ja ohjelmaa! Myytävänä mm. käsitöitä (esim. villasukkia, joulukoristeita, lohtuhuiveja), Afrikka-aiheisia vaatteita, koruja, leivonnaisia (esim. pullaa, kakkuja), joululaatikoita, vohveleita ja puuroa. Ohjelmassa mm. arpajaiset ja vesipajatso.

Perinteinen Kauneimmat Joululaulut

Perinteiset Kauneimmat Joululaulut kirkossa. Tilaisuudessa kerätään kolehti maailman lapsille.