Kanttoreiden joulukonsertti

"Taas kaikki kauniit muistot" -kanttoreiden joulukonsertti. Aija-Leena, Jukka, Kaisu, Sari ja Heidi

"Taas kaikki kauniit muistot" -kanttoreiden joulukonsertti. Tällä kertaa mukana ovat myös ylöjärveläiset eläkeläiskanttorit Aija-Leena Ranta, Jukka Hovila ja Kaisu Talosela. Nykyistä kanttorikaartia edustavat Heidi Olkinuora ja Sari Oksavuori. Konserttiin on vapaa pääsy

Synkkien virsien ilta

Tervetuloa veisaamaan virsikirjan raskaan sarjan osastoa vuoden pimeimpään aikaan. Mukana kamarikuoro ja Tuomaskuoro.

Kurun seurakuntatalo

Marrasmatinea

Musiikkia - runoja - kuvia. Esiintyjinä muun muassa dou Aalto& Koskela, runomies Reijo Vähälä.

Teho-messu

Tule latautumaan yhdessäolosta ja Sanasta. Housebandin rytmikkäiden sävelten tahdittamana laulamme uudempia ja perinteisempiä lauluja ja vietämme ehtoollista.