Jouluaatto yksinäisille

Seurakuntakeskus

Kaipaatko jouluaattona mukavaa seuraa ja jouluista yhdessäoloa? Ohjelmassa Joulun Juhla-ateria, joululauluja, visailua ja mukavaa yhdessäoloa. Aloitamme aaton vieton Seurakuntakeskuksella klo 15.30 (edeltävästi myös mahdollisuus joulusaunaan). Saunan ja jouluaterian jälkeen jatkamme aattoiltaa Perhetalolla, jonne siirrymme yhdessä kuuden maissa.

Leppoisan yhdessäolon, kahvittelun ja jouluisen musiikin lisäksi luvassa vieraita mm. Korvatunturilta.
Illan päätteeksi mahdollisuus osallistua yhdessä myöhäisillan Joulukirkkoon.

Ilmoittaudu 13.12.19 jälkeen tekstiviestitse/puhelimitse Esa-papille puh. 044-7868 006.

Makor Hatikvah-ystäväpiiri

Jerusalemissa olevan messiaanisen juutalaislasten koulun tukiryhmä.

Messu Ylöjärven kirkossa

3. sunnuntain loppiaisen messu.
Liturgi: Sari Timonen
Kanttori: Saara Syrjäniemi
Celesta kuoro ja Missiopajan nuoret.

Ylöjärven srk-keskus (Kirkkotanhuantie 1)

Bible journaling -messujatkot

Oletko palaveripiirtäjä? Täyttyvätkö paperisi, vihkosi ja kalenterisi piirroksista ja kuvituksista? Alkavatko tarinat elää sinulle kuvina? Messujatkoilla srk-keskuksella päivän tekstin pohjalta bible journaling-työskentelyä ja bujoilua yhdessä.