Bible journaling -messujatkot

Ylöjärven srk-keskus (Kirkkotanhuantie 1)

Oletko palaveripiirtäjä? Täyttyvätkö paperisi, vihkosi ja kalenterisi piirroksista ja kuvituksista? Alkavatko tarinat elää sinulle kuvina? Messujatkoilla srk-keskuksella päivän tekstin pohjalta bible journaling-työskentelyä ja bujoilua yhdessä.

Värikynät, kuvat, tarrat sekä omat piirrokset ja tekstit voivat elävöittää myös Raamattua. Tätä kutsutaan Bible Journalingiksi ja sitä pääsee kokeilemaan messujatkoilla Ylöjärven srk-keskuksessa su 26.1. messun jälkeen n. klo 11.15. Paikan päällä on kaikki mitä tarvitaan, mutta voit ottaa mukaan oman Raamattusi jos haluat sitä käyttää.

Bible journaling on kiehtova tapa syventyä Raamatun teksteihin, kun vaikkapa voimaa-antava raamatunkohta kirjoitetaan muistiin kauniisti tekstaten ja koristellen joko suoraan Raamatun sivulle tai erilliselle paperille. Itselle tärkeä raamatunlause tai oma mietelause voidaan tekstata tai värittää koristeellisesti esim. oman Raamattusi marginaaleihin. Raamatunjakeita voi kirjoittaa ja koristella myös vihkoon tai irtopapereille ja -korteille. Samaa tapaa käytetään myös Bullet Journalingissa eli kansanomaisemmin bujossa, jolla voidaan visualisoida ja hallita omaa kalenteria.

Tervetuloa messuun Ylöjärven kirkkoon klo 10.00 ja sen jälkeen värikkäille jatkoille!

johtava diakoniatyöntekijä
Kirkkotanhuantie 1
vs. kappalainen (31.8.2020 asti)

Erityisvastuualueena lapset ja perheet.