Krito päiväryhmä

Pappilan perhetalo

Krito on kristillinen toipumisryhmä, joka kokoontuu Pappilan perhetalolla os. Loilantie 3-5 torstaisin 6.2.-16.4. klo 10-12 (päiväryhmä!)

Toiveena sisäinen paraneminen ryhmän avulla
Elämää haittaava, voimia vievä paha olo tai ahdistus kannattaa ottaa tosissaan. Se ei yleensä häviä itsestään, vaan vaatii käsittelyä. Luottamuksellinen, ohjattu vertaisryhmä on yksi turvallinen tapa saada apua elämää varjostavien kokemusten ja hankalien tunteiden käsittelyyn. Ryhmässä opetellaan omaan tahtiin puhumaan siitä, mistä usein vaietaan, oman elämän kivuista ja niihin liittyvistä tunteista. Työskentelyn tavoitteena on parempi itsetuntemus ja voimavarojen vapautuminen elämään tässä ja nyt.
Ryhmän työskentely perustuu kirjaan Toiveena sisäinen paraneminen. Viikoittaisiin kokoontumisiin valmistaudutaan lukemalla ja kirjan tehtäviä tekemällä. Ryhmäkokoontumisessa jokaisella on yhtä paljon aikaa puhua illan teemaan liittyen haluamistaan asioista, sen verran mikä itselle sopii. Ryhmässä kuunnellaan toisia kunnioittavasti, kyselemättä ja neuvomatta. Hyväksyvä kuuntelu, tuki ja toisten oivalluksista viisastuminen ovat monesti ryhmän parasta antia.
Krito-ryhmä on suljettu ryhmä, johon halukkaat haastatellaan ja mukaantulo ryhmään edellyttää sitoutumista kevään kokoontumisiin.
Tiedustelut ja ilmoittautuminen haastatteluineen pe 30.1. mennessä Tiina Nikkinen p. 044 78 68 126 tai Teija Ojala p-044 7868 050. Työkirjan saa ostaa tai lainata Perhetalolta.

Perhetalon työntekijä
Loilantie 3-5, PL 2
julistustyön koordinaattori

Mm. Toivon illat, Alfa-kurssit, raamattuluennot, pienpiirit, rukouskaverit

Pappilan perhetalo

Viikkorukoushetki

Tule levähtämään ja kantamaan rukouksessa yksityisiä ja yhteisiä asioita Taivaalliselle Isälle.
Paikalle voit tulla joko vain hetkeksi tai koko tunniksi.

Arkiateria

Edullinen ja maittava arkilounas. Hinta 2€ työttömät ja 4€ eläkeläiset, kortti- tai käteismaksu.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille. Yhdessäoloa, hartaus, keittolounas ja kahvit. Lyhyt ohjelmahetki ja lopuksi arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen.