Lähetyspiiri

Pappilan perhetalo

Maailma tarttuu toivoon, dosentti Risto Ahonen. Hänellä on yllättävää ja tuoreinta mahdollista tutkimustietoa uskontotilanteen muutoksista maailmanlaajuisesti. Ohjelma alkaa klo 16.00, tarjoilu napostelunyyttikestien muodossa jo 15.30.

Dosentti, teologioan tohtori, pappi ja tutkija Risto Ahonen toteaa hiljattain julkaistussa kirjassaan, että aiemmin monet tarkkailijat olettivat kristinuskon merkityksen vähitellen pienenevän. Näin ei ole käynyt, vaan tutkijat ovat joutuneet yllättymään. Kristinuskon vaikutusta maapallonlaajuisesti kuvataan edelleen kasvavilla tilastoilla. Suomen kirkosta eronneiden luvut eivät edustakaan maailmalaajuista trendiä. Kristinuskon historia on ennenkin ollut täynnä yllätyksiä, tietää kansainvälisesti arvostettu tutkija. Ohjelma alkaa klo 16.00, tarjoilu napostelunyyttikestien muodossa jo 15.30.