Toivon ilta

Seurakuntakeskus

Valoksi elämäsi polulle! Musiikkivieraana evankelista Jaana Pöllänen säestäjänään puolisonsa Ville Uusitalo

Tangoprinsessana monien muistama, nykyään luonnonlapsellinen laulaja-evankelista Jaana Pöllänen, välittää laulaen nöyrän vahvasti Taivaan Isän asioita. Laulujen välissä hän kertoo rohkaisevasti oman elämän välähdyksiä tilanteista, jossa omat eväät eivät enää olekaan riittäneet ja kuinka Jumala onkaan tuonut toivoa ja auttanut käytännönläheisesti. Jaanaa säestää ylöjärveläissyntyinen, Lempiäniemestä kotoisin oleva, muusikko-puolisonsa Ville Uusitalo.
Tilaisuus alkaa kahvilla klo 18 ja ohjelmallinen osuus klo 18.30.

Länsi-Teiskon rukoushuone

Etelä-Kurun tiistaikerho

Etelä-Kurun tiistaikerho eläkeläisille. Yhdessäoloa, hartaus, keittolounas ja kahvit. Lyhyt ohjelmahetki ja lopuksi arpajaiset. Kerhossa kanttori Eija Multanen.

Pappilan perhetalo

Rukoushetki

Tuo rukouspyyntösi yhteiseen rukoukseen Perhetalon rukousvarttiin.

Pappilan perhetalo

Peittotalkoot

Kädentaidot käyttöön. Kudomme tilkuista peittoja hyvässä seurassa.