Yhteisöjen aika -elokuva

Ilmoittautuminen on päättynyt

Vieläkö joku käy kirkossa? Miten Jeesus liittyy modernin ihmisen elämään? Kuinka kristinusko vaikuttaa nykyajassa?

Yhteisöjen aika on dokumenttielokuva jumalanpalvelusyhteisöistä.
Se kertoo evankeliumin elämää muuttavasta voimasta ja paljastaa kirkossa kukoistavan yhteisöllisyyden. Yhteisöjen aika vie kierrokselle Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sisällä toimiviin yhteisöihin - aina pääkaupungista napapiirille asti.

Vaikuttavien tarinoiden lisäksi kuulemme mikä yhteisöliikkeessä inspiroi mm. Pekka Simojokea, piispa Teemu Laajasaloa ja Timo Pöyhöstä.

Tervetuloa porukalla katsomaan yhteisöistä kertovaa elokuvaa! Elokuvan kestää noin 40 minuuttia. Paikkavaraukset etukäteen oheisen linkin kautta tai Esa Järnvallille (esa.jarnvall@evl.fi / 044-7868 006), sillä enintään 50 henkilöä otetaan saliin.