Messu ja suora nettilähetys

su 18.10. kello 10.00 - su 18.10. kello 11.30

Messu, Koivisto ja Multanen. Messu välitetään suorana lähetyksenä Facebookissa ja YouTubessa. Ylöjärven kirkon maksimiosallistujamäärä korotilanteessa on 180. Tutustu osallistumisohjeisiin tarkemmin tapahtuman kuvauksessa.

Pyhäpäivä: 20. sunnuntai helluntaista
Liturgi: Jyrki Koivisto
Kanttori: Eija Multanen

Striimaus suorana www.facebook.com/ylojarvenseurakunta ja www.youtube.com/ylojarvisrk

Turvallisuus ja terveys ovat meille tärkeitä. Autathan omalta osaltasi tekemään tästä paikasta ja tilaisuudesta turvallisen, kiitos.

Ohjeita jumalanpalvelukseen osallistujalle:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Kirkossa on merkattuna käytössä olevat istumapaikat.
5. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä messuun osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
6. Ylöjärven kirkossa virsien sanat heijastetaan valkokankaalle. Voit halutessasi ottaa oman virsikirjan mukaan tai seurata mobiililaitteelta verkkovirsikirjaa.
7. Ehtoollisen viettämisestä turvallisesti kerrotaan tarkemmat ohjeet jumalanpalveluksessa.
8. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä eri tilanteissa.

Suora lähetys srk:n YouTube-tilillä