Konfirmaatiomessu (Lapiosalmen Lappi 2 -leiri) kahdessa ryhmässä

Konfirmaatiomessu kahdessa ryhmässä. Ohjeet osallistumisesta toimitetaan rippikoululaisten perheille. Koronavirustilanteen rajoitusten vuoksi konfirmaatiomessu on tarkoitettu ensisijaisesti riparilaisten läheisille.

Pyhäpäivä: 21. sunnuntai helluntaista
Liturgi: Leena Jalkanen
Diakoni: Martti Kauppinen, Noora Heikkilä
Kanttori: Eija Multanen

Ylöjärven kirkon maksimiosallistujamäärä korotilanteessa on 180.

Turvallisuus ja terveys ovat meille tärkeitä. Autathan omalta osaltasi tekemään tästä paikasta ja tilaisuudesta turvallisen, kiitos.

Ohjeita jumalanpalvelukseen osallistujalle:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Kirkossa on merkattuna käytössä olevat istumapaikat.
5. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä messuun osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
6. Ylöjärven kirkossa virsien sanat heijastetaan valkokankaalle. Voit halutessasi ottaa oman virsikirjan mukaan tai seurata mobiililaitteelta verkkovirsikirjaa.
7. Ehtoollisen viettämisestä turvallisesti kerrotaan tarkemmat ohjeet jumalanpalveluksessa.
8. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä eri tilanteissa.

IG leenuksi - WhatsApp

lähetystyö, rippikoulut