Keskustelutuokio surusta ja toivosta - suora nettilähetys

Suru, muistot, kaipaus, kuolema, toivo... Pyhäinpäivä koskettaa monella tapaa, kun muistamme poisnukkuneita rakkaitamme. Mitä pyhäinpäivä saa kysymään ja miettimään? Tämän kysymyksen äärellä ollaan keskustelutuokiossa kolmen keskustelijan kanssa. Keskustelu on seurattavissa suorana lähetyksenä srk:n Facebook-sivulla.

Keskustelutuokio on osa kirkon avoimet ovet päivää Pyhäinpäivänä.

Ylöjärven kirkon maksimiosallistujamäärä korotilanteessa on 180. Turvallisuus ja terveys ovat meille tärkeitä. Autathan omalta osaltasi tekemään tästä paikasta ja tilaisuudesta turvallisen, kiitos.

Ohjeita osallistujalle:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Kirkossa on merkattuna käytössä olevat istumapaikat.
5. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
6. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä eri tilanteissa.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla

viestintäpäällikkö
Kirkkotanhuatie 1, PL 2

www.facebook.com/SakariVanhanen

Vastuualueena mm. markkinointi, kriisiviestintä, verkkoviestintä, Kirkko Näkyy -tiedotuslehti.