Messu ja suora nettilähetys

su 15.11. kello 10.00 - 12.00

Messu Ylöjärven kirkossa. Jumalanpalvelus lähetetään suorana lähetyksenä srk:n Facebookissa ja YouTubessa. Ylöjärven kirkon maksimiosallistujamäärä korotilanteessa on 180. Tutustu osallistumisohjeisiin tarkemmin tapahtuman kuvauksessa.

Pyhäpäivä: Valvomisen sunnuntai
Liturgi: Matti Mikkola
Diakoni: Marika Rajala
Kanttori: Eija Multanen
Verso-kuoro Saara Syrjämäen johdolla

Turvallisuus ja terveys ovat meille tärkeitä. Autathan omalta osaltasi tekemään tästä paikasta ja tilaisuudesta turvallisen, kiitos.

Ohjeita jumalanpalvelukseen osallistujalle:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Kirkossa on merkattuna käytössä olevat istumapaikat.
5. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä messuun osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
6. Ylöjärven kirkossa virsien sanat heijastetaan valkokankaalle. Voit halutessasi ottaa oman virsikirjan mukaan tai seurata mobiililaitteelta verkkovirsikirjaa.
7. Ehtoollisen viettämisestä turvallisesti kerrotaan tarkemmat ohjeet jumalanpalveluksessa.
8. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä eri tilanteissa.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla

IG hippipappi - SC hippipappi