Elvis gospel konsertti

Aron (lead laulu) ja Franc Toth (flyygeli ja taustalaulu). Liput 20€/15€ (eläkeläiset ja lapset alle 12v.).
Ylöjärven kirkon maksimiosallistujamäärä korotilanteessa on 180. Tutustu osallistumisohjeisiin tarkemmin tapahtuman kuvauksessa.

ELVIS GOSPEL
Su 22.11.2020 klo 18
Aron - lead laulu
Franc Toth - flyygeli ja taustalaulu
Liput 20€/15€ (eläkeläiset ja lapset alle 12v.)
Ennakkoliput: aronmusic.info@hmail.com tai p. 040-5529032, Ravintola Keidas ja terveyskauppa Misteli
Ovet avataan klo 17.
Huom! Max. sallittu yleisömäärä on 180.
Huom! Paikan päällä maksuvälineenä käy vain käteinen!

ELVIS GOSPEL
Aron tulkitsee Elvistä Ylöjärvellä

Elvis Presleyn musiikki elää edelleen ja löytää tiensä aina uusien sukupolvien sydämiin. Yhdysvaltalaista artistia on tituleerattu 1900-luvun tunnetuimmaksi henkilöksi. Presleyn sanotaan nostaneen rock and roll-musiikin yleiseen tietoisuuteen ja häntä pidetään suoranaisen kulttuurisen muutoksen käynnistäjänä.
Artistin muistoa kunnioitetaan kauniissa ja idyllisessä Ylöjärven kirkossa sunnuntaina 22.11 klo 18. Presleyn gospel-tuotantoa tulkitsee tilaisuudessa akustisesti ARON säestäjänään Franc Toth.
Erityistä kiitosta ylöjärveläinen ARON eli Juha Leppänen on saanut paitsi vaikuttavasta äänestään, niin myös hänen tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö.

Konsertissa kuullaan upeita tulkintoja Elviksen rakastetuimmista gospel-kappaleista kuten Peace in the Valley, Crying in the chapel ja How great thou art...!

* * *

Turvallisuus ja terveys ovat meille tärkeitä. Autathan omalta osaltasi tekemään tästä paikasta ja tilaisuudesta turvallisen, kiitos.

Ohjeita osallistujalle:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Kirkossa on merkattuna käytössä olevat istumapaikat.
5. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
6. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä eri tilanteissa.

kanttori (Viljakkala)
Viljakkalan seurakuntapiiri