Kirkot avoinna hiljentymistä varten

su 6.12. kello 11.00 - 13.00
 Ylöjärven, Kurun ja Viljakkalan kirkko

Ylöjärven, Kurun ja Viljakkalan kirkot ovat itsenäisyyspäivänä avoinna klo 11.00-13.00 yksityistä hiljentymistä ja rukousta varten. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Ohjeet kirkkoon hiljentymään saapuvalle:
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun tulet kirkkoon huolehdi ainakin seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen osallistuja on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Kirkkoon sisälle voidaan ottaa vain 10 henkilöä kerrallaan.

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta