PERUTTU - Hurma yhtyeen joulukonsertti

PERUTTU Hurma-yhtyeen joulukonsertti

PERUTTU
Hurma-yhtyeen joulukonsertti Ylöjärven kirkossa tiistaina 15.12. Klo 19.00

Tavallisesti keikkavuoden päättävää, jo perinteeksi muodostunutta Hurman joulukonserttikiertuetta, on järjestetty intensiivisesti pitkin kuluvaa vuotta. Vaikka ajoittain onkin näyttänyt huolestuttavalta, niin onneksi tämä hieno traditio saa nyt jatkoa!

Lämminhenkisessä kirkkokonsertissa kuullaan tuttujen perinteisten joululaulujen lisäksi myös uudempia joulukappaleita Hurman näköisinä tunnelmallisina sovituksina. Konsertti toteutetaan Hurman omalla viisihenkisellä kokoonpanolla ja solisteina kuullaan useampaa yhtyeen jäsentä. Konserttikiertueen keskeisenä teemana on tänä vuonna auttaminen ja siksi osa konserttien ohjelmatuotosta ohjataan vähävaraisten lapsiperheiden tukemiseen.

Konsertti klo 19.00

Kesto 70min

Käsiohjelma 20e (vapaaehtoinen)

Huom! Rajoitetun yleisökapasiteetin vuoksi otamme vastaan käsiohjelmavarauksia sähköpostilla osoitteeseen hurmaorkesteri@gmail.com. Muista varauksen yhteydessä mainita mihin konserttiin teet varauksen. Varauksia otetaan vastaan konserttia edeltävään iltaan klo 21 saakka. Varaamalla käsiohjelman ennakkoon varmistat paikkasi konsertissa.

Kaikissa konserteissa noudatetaan AVI:n turvallisuusmääräyksiä sekä THL:n ohjeita. Yleisökapasiteettia on rajattu vallitsevista poikkeusololoista johtuen. Osallistuthan konsertteihin siis vain terveenä.
Muutokset mahdollisia.
Seuraa Ylöjärven seurakunnan nettisivuja.

Lämpimästi tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan kanssamme