Messu suorana lähetyksenä Ylöjärven kirkosta ja ehtoollinen kirkossa

su 24.1. kello 10.00 - su 24.1. kello 12.00
SOME - Ylöjärven srk

Jumalanpalvelus srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelus lähetetään Ylöjärven kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun suoran lähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 12.00 asti.

Pyhäpäivä: 3. sunnuntai loppiaisesta
Liturgi: Soila Simola
Diakoni: Laura Juutilainen
Kanttori: Sari Oksavuori
Musiikkiryhmä: Tuomaskuorolaisia
Kolehti: Kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.

Ehtoollista vietetään striimatun jumalanpalveluksen jälkeen klo 12.00 saakka (alkaen siis noin klo 11.00). Ehtoollinen on tarjolla Ylöjärven kirkossa, mistä striimaus lähetetään. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on väkimäärärajoitus 10 henkeä ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla

Perhetalon toiminnanjohtaja, pappi