Messu videoituna Kurun kirkosta ja ehtoollinen kirkossa

su 31.1. kello 10.00 - 12.00
Kurun kirkko

Jumalanpalvelus srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelus videotallenteena Kurun kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun videolähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Kurun kirkkoon klo 12.00 asti.

Pyhäpäivä: 3. sunnuntai ennen paastonaikaa (Segsagesima): Ansaitsematon armo
Liturgi: Johannes Riuttala
Kanttori: Eija Multanen
Kolehti: Seurakuntiemme musiikkityön tukemiseen Suomen Kirkkomusiikkiliiton kautta.

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen klo 12.00 saakka (alkaen siis noin klo 11.00). Ehtoollinen on tarjolla Kurun kirkossa, mistä striimaus lähetetään. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on väkimäärärajoitus 10 henkeä ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta

kappalainen, diakoniapappi
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Viljakkalan piirikappalainen. Vastuulla myös mm. Oma apu -toiminta.