Messu suorana nettilähetyksenä + ehtoollinen Ylöjärven kirkossa

su 7.2. kello 10.00 - 12.00

Jumalanpalvelus srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelus videotallenteena Ylöjärven kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun suoran lähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 12.00 asti.

Pyhäpäivä: Kynttilänpäivä
Liturgi: Juha-Pekka Haavisto
Diakoni: Marika Rajala
Kanttori: Saara Syrjäniemi
Musiikkiryhmä: Amoroso-kuorosta kuusi laulajaa
Kolehti: Yhteisvastuukeräykselle, joka toteutetaan teemalla: Ikäihmiset kriisin keskellä. Kirkkopalvelut ry:n kautta.

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen klo 12.00 saakka (alkaen siis noin klo 11.00). Ehtoollinen on tarjolla Ylöjärven kirkossa, mistä striimaus lähetetään. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on väkimäärärajoitus 10 henkeä ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta