Perhemessu suorana nettilähetyksenä + ehtoollinen Ylöjärven kirkossa

su 14.2. kello 10.00 - 12.00

Jumalanpalvelus srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelus suorana lähetyksenä Ylöjärven kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun videolähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 11.00-12.00.

Pyhäpäivä: Laskiaissunnuntai, Ystävänpäivä
Liturgi: Matti Mikkola
Diakoni: Asko Järvensivu
Kanttori: Saara Syrjäniemi
Musiikkiryhmä: Verso-kuorolaisista pieni ryhmä
Kolehti: Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon/ katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseksi. Kirkon Ulkomaanavun kautta. Voit lahjoitaa: https://www.kirkonulkomaanapu.fi/lahjoita/

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen klo 12.00 saakka (alkaen siis noin klo 11.00). Ehtoollinen on tarjolla Ylöjärven kirkossa, mistä striimaus lähetetään. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on väkimäärärajoitus 10 henkeä ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Suora YouTube-lähetyksen linkki

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta