Messu suorana nettilähetyksenä + ehtoollinen Ylöjärven kirkossa

su 28.2. kello 10.00 - su 28.2. kello 12.00

Jumalanpalvelus srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelus suorana lähetyksenä Ylöjärven kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun suoran lähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 11.00-12.00 asti.

Pyhäpäivä: 2. paastonajan sunnuntai
Liturgi: Heli Päivänsalo
Diakoni: Teija Ojala
Kanttori: Sari Oksavuori
Musiikkiryhmä: Tuomaskuoro
Kolehti: Kolehti vähemmistökielten raamatunkäännöstyöhön ja Raamattujen jakeluun Kiinassa. Suomen Pipliaseura ry:n kautta.
Lahjoita puhelimella: 10 € tekstiviesti PIPLIA KIINA numeroon 16499 (Huomaa välilyönti sanojen PIPLIA jälkeen)
Lisätietoja lahjoittamisesta: www.pipliaseura.fi/lahjoita
Pipliaseuran keräyslupa RA/2017/786

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen klo 12.00 saakka (alkaen siis noin klo 11.00). Ehtoollinen on tarjolla Ylöjärven kirkossa, mistä striimaus lähetetään. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on väkimäärärajoitus 10 henkeä ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta