Hiljentymismahdollisuus kirkossa Koskelan uhrin muistoksi

pe 5.3. klo 18.00

Ylöjärven kirkko

Perjantai-iltana syttyvät kynttilät Kirkkopuiston aidalle Koskelan uhrin muistoksi ja symboliksi kaikille kiusaamisen uhreille. Kirkon ovet ovat illan aikana auki 18-20 hiljentymistä varten. Myös keskustelutukea on saatavilla. Kirkkoon voi koronarajoitusten vuoksi tulla max 10 henkilöä yhtäaikaa.

Kynttilöiden sytýttäminen on valtakunnallinen kansanliike, johon ylöjärveläisetkin ovat liittyneet ja oma-aloitteisesti organisoineet mahdollisuuden yhteiselle myötätunnon osoitukselle.

Ohjeet kirkkoon saapuville
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun saavut kirkkoon huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Kirkon ovella on opastaja. Käynti vain pääovesta.


Järjestäjä

Ylöjärven seurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori, Viljakkalan srk-piirin vastaava pappi
Viljakkalan seurakuntapiiri
Kirkkotanhuantie 1, PL 2
33471 Ylöjärvi