Hiljentymismahdollisuus kirkossa Koskelan uhrin muistoksi

Perjantai-iltana syttyvät kynttilät Kirkkopuiston aidalle Koskelan uhrin muistoksi ja symboliksi kaikille kiusaamisen uhreille. Kirkon ovet ovat illan aikana auki 18-20 hiljentymistä varten. Myös keskustelutukea on saatavilla. Kirkkoon voi koronarajoitusten vuoksi tulla max 10 henkilöä yhtäaikaa.

Kynttilöiden sytýttäminen on valtakunnallinen kansanliike, johon ylöjärveläisetkin ovat liittyneet ja oma-aloitteisesti organisoineet mahdollisuuden yhteiselle myötätunnon osoitukselle.

Ohjeet kirkkoon saapuville
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun saavut kirkkoon huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Kirkon ovella on opastaja. Käynti vain pääovesta.