Messu suorana nettilähetyksenä + ehtoollinen klo 11-12 Ylöjärven kirkossa

su 14.3. kello 10.00 - 12.00

Messu srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Messu suorana lähetyksenä Ylöjärven kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun suoran lähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 11.00-12.00 asti.

Pyhäpäivä: 4. paastonajan sunnuntai
Rotarien kirkkopyhä

Liturgi: Juha-Pekka Haavisto
Saarna: Risto Takkinen
Diakoni: Eliisa Ala-Kuusisto
Kanttori: Eija Multanen
Messu alkaa lyhyellä keskustelujohdannolla päivän aiheeseen.

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen klo 12.00 saakka (alkaen siis noin klo 11.00). Ehtoollinen on tarjolla Ylöjärven kirkossa, mistä striimaus lähetetään. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on väkimäärärajoitus 6 henkeä ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta