Pääsiäisajan barokkikonsertti netissä

pe 2.4. kello 12.00 - ma 5.4. kello 23.00

Suomalaisen barokkiorkesterin (FiBO) ja tenori Juho Punkerin pääsiäisajan musiikkia sisältävä konserttitallenne.

Ylöjärven seurakunta tarjoaa ylöjärveläisille pääsiäisenä Suomalaisen barokkiorkesterin (FiBO) toteuttaman pääsiäisajan musiikkia sisältävän konserttitallenteen. FiBOn Kohti valoa -nimen saaneessa pääsiäiskonsertissa tenori Juho Punkeri laulaa valittuja paloja Georg Friedrich Händelin Messias-oratoriosta ja aarian Johann Sebastian Bachin kantaatista Komm, du süße Todesstunde. Händelin ja Georg Philipp Telemannin loistokas orkesterimusiikki juhlistaa pääsiäisen ilosanomaa, ja kokonaisuuden päättää Bachin Air orkesterisarjasta D-duuri.

Noin tunnin mittaisen konsertin voi katsoa ja kuunnella 2.–5.4.2021.

Katso YouTubessa