Messu suorana nettilähetyksenä 10-11 + ehtoollinen Ylöjärven kirkossa 11-12

su 11.4. kello 10.00 - 11.00

Jumalanpalvelus srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelus suorana nettilähetyksenä Ylöjärven kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun videolähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 11.00-12.00.

Pyhäpäivä: 1. sunnuntai pääsiäisestä
Liturgi: Leena Jalkanen
Diakoni: Asko Järvensivu
Kanttori: Sari Oksavuori
Musiikkiryhmä: Vilja ja Mikko Haavisto

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen klo 12.00 saakka (alkaen siis noin klo 11.00). Ehtoollinen on tarjolla Ylöjärven kirkossa, mistä striimaus lähetetään. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on väkimäärärajoitus 6 henkeä ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

KOLEHTIKOHDE:
Kolehti: Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan (Etiopia, Kenia, Malawi, Namibia ja Tansania) 13 vähemmistökielellä Suomen Pipliaseura ry:n kautta.. Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt.
Lahjoita
- tekstiviestillä 10 euroa lukutaitotyöhön lähettämällä viesti PIPLIA numeroon 16499
- soittamalla 10 € numeroon 0600 9 5127 (hinta 10,01 + pvm)
- Mobile Pay: haluamasi summa lyhytnumeroon 92600