TEHOmessu striimattuna nettilähetyksenä klo 17-18 + ehtoollinen klo 18-19 Ylöjärven kirkossa

su 18.4. kello 17.00 - 19.00

TEHOn kaikille avoin yhteisöllinen Housebandin rytmittämä messu striimattuna srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun striimauksen loputtua voit tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 18.00 - 19.00 välisenä aikana.

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen klo 18-19. Ehtoollinen on tarjolla Ylöjärven kirkossa, mistä striimaus lähetetään. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on väkimäärärajoitus 6 henkeä ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla