Messu suorana nettilähetyksenä klo 10-11 ja ehtoollinen 11-12 Ylöjärven kirkossa

su 25.4. kello 10.00 - 12.00

Ehtoollisjumalanpalvelus srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelus suorana nettilähetyksenä Ylöjärven kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun videolähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 11.00-12.00.

Liturgi: Heli Päivänsalo
Diakoni: Niilo Rantala
Kanttori: Maria Joutsi-Laine

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen klo 12.00 saakka (alkaen siis noin klo 11.00). Ehtoollinen on tarjolla Ylöjärven kirkossa, mistä striimaus lähetetään. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on väkimäärärajoitus 6 henkeä ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta