Messu nettilähetyksenä 10-11 + ehtoollinen klo 11 alkaen Ylöjärven, Viljakkalan ja Kurun kirkoissa

su 9.5. kello 10.00 - 11.00

Jumalanpalvelus srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelus suorana lähetyksenä Ylöjärven kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun videolähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 11-13, Kurun kirkkoon klo 11.00-12.00 ja Viljakkalan kirkkoon klo 11.00-12.00.

Pyhäpäivä: 5. sunnuntai pääsiäisestä
Liturgi: Heli Päivänsalo
Diakoni: Marika Rajala
Kanttori: Saara Syrjäniemi
Musiikkiryhmä: Celesta-kuorolaisia
Kolehti: Kaukolan seurakunnan työn tukemiseen

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen Ylöjärven kirkossa klo 11-13, Kurun kirkossa klo 11.00-12.00 ja Viljakkalan kirkossa klo 11.00-12.00. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on voimassa oleva alueellinen väkimäärärajoitus ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta