Messu videotallenteena klo 10-11 + ehtoollinen klo 11 alkaen Ylöjärven, Kurun ja Viljakkalan kirkoissa

to 13.5. kello 10.00 - 12.00
Viljakkalan kirkko

Jumalanpalvelus srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Jumalanpalvelus videotallenteena Viljakkalan kirkosta - koronarajoitusten vuoksi osallistuminen paikan päällä ei valitettavasti ole mahdollista. Messun videolähetyksen jälkeen on kuitenkin mahdollista tulla ehtoolliselle Ylöjärven kirkkoon klo 11-13, Kurun kirkkoon klo 11.00-12.00 ja Viljakkalan kirkkoon klo 11.00-12.00.

Pyhäpäivä: Helatorstai
Viljakkalan kirkko
Liturgi: Jyrki Koivisto
Kanttori: Heidi Olkinuora

Ehtoollista vietetään jumalanpalveluksen nettilähetyksen jälkeen Ylöjärven kirkossa klo 11-13, Kurun kirkossa klo 11.00-12.00 ja Viljakkalan kirkossa klo 11.00-12.00. Ehtoolliselle voi osallistua vain terveenä. Ehtoolliselle tullaan yksin tai pienissä ryhmissä kirkon pääovesta. Kirkkotilassa on voimassa oleva alueellinen väkimäärärajoitus ja tulijoita opastetaan ovella. Kirkkotilassa ovat käytössä käsidesi sekä maski. Samassa hetkessä on myös mahdollisuus yksityiseen sielunhoitoon.

Nettilähetys srk:n Facebook-sivulla

Kurun kappeliseurakunta, Viljakkalan seurakuntapiiri, Ylöjärven seurakunta