Messu Ylöjärven kirkossa

su 30.5. kello 10.00 - 11.00

Messu Ylöjärven kirkossa. Koronarajoitusten vuoksi osallistujamäärä paikan päällä on 180 henkilöä. Messu lähetetään myös suorana nettilähetyksenä srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla. Messun jälkeen nettiseuraajille on myös mahdollisuus erilliseen ehtoollisen viettoon klo 11-12 (kevään viimeinen erillisehtoollinen - kesän aikana ei järjestetä erillisiä ehtoollisia, vaan ehtoollinen on tarjolla vain messun aikana).

Pyhäpäivä: Pyhän Kolminaisuuden päivä
Liturgi: Juha-Pekka Haavisto
Diakoni: Eliisa Ala-Kuusisto
Kanttori: Heidi Olkinuora
Musiikkiryhmä: Jennifer Markin, laulu

Yleiset turvallisuusohjeet toimintaan osallistujille
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun osallistut toimintaan huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla