KuruFest-konsertti

Kurun kirkko

Järjestyksessään jo 15. kamarimusiikkifestivaali KuruFest. Avajaiskonsertin ohjelma koostuu Antonín Dvorákin, Zoltán Kodályn, Reinhold Glièren ja Johannes Brahmsin sävellyksistä.

KuruFest kokoaa yhteen joukon muusikoita Suomen klassisen musiikin huipulta. Vuonna 2021 KuruFestissä esiintyvät viulistit Petri Aarnio, Iidamari Ahonen, Ville Koponen, Elina Lehto sekä alttoviulussa Jakob Dingstad ja Atso Lehto. Sellisteinä ovat Oona Koivukangas, Tuomas Lehto ja Anna Westerlund. Pianoa soittavat Heini Lehto ja Salla Pynssi. Huilussa kuullaan Niamh McKennaa.

Tapahtuman järjestää Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii Tuomas Lehto.

Lippuja voi ostaa ennakkoon osoitteesta lippu.fi. Konsertin hinta on 10 € + palvelumaksu. Konsertteihin on rajattu yleisökapasiteetti. Ostathan lippusi ennakkoon, ovella ei ole lipunmyyntiä.

Lisätietoja Ylöjärven kaupungin nettisivuilla

Kurun kappeliseurakunta