Hanna Ekola konsertti

Hanna Ekola, laulu
Virpi Salo, piano ja laulu
Ohjelma 15€

Valoa ja voimaa on kuulijalle luvassa lämminhenkisessä Hanna Ekolan Kaunista kiitosta -konsertissa Ylöjärven kirkossa sunnuntaina 4.7.2021 klo 18. Lämminhenkisen kesäkonsertin koskettavat tulkinnat elämänmakuisista lauluista kertovat siitä, mistä voi saada elämään voimaa, lohtua ja toivoa.

Jo 30 vuotta valtakunnallisesti konsertoinut Hanna Ekola tuo konserttiin tuttujen levytystensä lisäksi myös uusia laulujaan, jotka kumpuavat laulajan omista elämänkokemuksista sekä niiden synnyttämästä kiitollisuudesta.
- Haluan tehdä ja tulkita lauluja, joista kuulija löytää kosketuspintaa ja toivoa elämäänsä. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut kohdata yleisöä laulujeni kautta jo 30 vuoden ajan, Hanna sanoo.

Laulujensa lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 27 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on teksteillään ja lauluillaan osannut sanoa jotain suurta yleisöä vahvasti koskettavaa, mistä kertoo se, että hänen kirjojaan on myyty noin satatuhatta ja levyjä noin kaksisataatuhatta kappaletta. Hanna on myös palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kirja -palkinnoilla.

Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien. Saumattomasta yhteistyöstä syntyy herkkä ja puhutteleva kokonaisuus.

Kaunista kiitosta -konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Konserttiin myydään 15 euron hintaisia ohjelmia ovelta (käteismaksu). Konsertissa noudatetaan voimassa olevia suosituksia turvaväleistä, käsihygieniasta ja maskeista ja toivotaan, että konserttiin tullaan vain terveenä.

Tervetuloa!

kanttori (Viljakkala)