Messu Kurun kirkossa + videotallenne

su 11.7. kello 10.00 - 12.00
Kurun kirkko

Messu Kurun kirkossa klo 10. Koronarajoitusten vuoksi max osallistujamäärä kirkossa 120 henkilöä. Messu tallennetaan videona ja julkaistaan seurakunnan Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla iltapäivällä.

Pyhäpäivä: 7. sunnuntai helluntaista
Liturgi: Soila Simola
Kanttori: Eija Multanen

Yleiset turvallisuusohjeet toimintaan osallistujille
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun osallistut toimintaan huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Kurun kappeliseurakunta

Perhetalon toiminnanjohtaja, pappi