Kuru-päivän messu + videotallenne

Kurun kirkko

Messu Kurun kirkossa klo 10. Koronarajoitusten vuoksi osallistujamäärä paikan päällä on 120 henkilöä. Messusta toteutetaan videotallenne, joka julkaistaan iltapäivällä srk:n Facebook-sivulla ja YouTubessa.

Pyhäpäivä: 9. sunnuntai helluntaista, Kuru-päivä
Kurun kirkko
Pappi: Johannes Riuttala
Kanttori: Päivi Vartija

Yleiset turvallisuusohjeet toimintaan osallistujille
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun osallistut toimintaan huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Kurun kappeliseurakunta

kappalainen (Viljakkala), diakoniapappi
Viljakkalan seurakuntapiiri
Virkatie 2
39310 Viljakkala

Viljakkalan piirikappalainen. Vastuulla myös mm. Oma apu -toiminta.