Messu Kurun kirkossa

Kurun kirkko

Ehtoollisjumalanpalvelus Kurun kirkossa klo 13.00. Samalla 70 ja 75 vuotta vuonna 2021 täyttäneitten ja täyttävien kutsumessu (erillistä juhlaa srk-talolla ei tänä vuonna koronarajoitteiden vuoksi pystytä valitettavasti järjestämään). Tilakohtaisten koronarajoitusten vuoksi osallistujamäärä paikan päällä kirkossa on max. 120 henkilöä.

Pyhäpäivä: 16. sunnuntai helluntaista,
Kurun kirkko
Liturgi: Matti Mikkola
Diakoni: Anneli Tirkkonen
Kanttori: Heidi Olkinuora

Yleiset turvallisuusohjeet toimintaan osallistujille
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun osallistut toimintaan huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Kurun kappeliseurakunta