Messu Ylöjärven kirkossa

Ehtoollisjumalanpalvelus Ylöjärven kirkossa. Tilakohtaisten koronarajoitusten vuoksi osallistujamäärä paikan päällä on max. 180 henkilöä. Messu lähetetään myös suorana nettilähetyksenä srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla.

Pyhäpäivä: 21. sunnuntai helluntaista
Liturgi: Heli Päivänsalo
Diakoni: Teija Ojala
Kanttori: Sari Oksavuori
Musiikkiryhmä: Kamarikuoro

Yleiset turvallisuusohjeet toimintaan osallistujille
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun osallistut toimintaan huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla

IG hippipappi - SC hippipappi