Messu Ylöjärven kirkossa

Ehtoollisjumalanpalvelus Ylöjärven kirkossa. Tilakohtaisten koronarajoitusten vuoksi osallistujamäärä paikan päällä on max. 180 henkilöä. Messu lähetetään myös suorana nettilähetyksenä srk:n Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla.

Pyhäpäivä: Uskonpuhdistuksen muistopäivä
Liturgi: Soila Simola
Diakoni: Sirpa Ahola
Kanttori: Saara Syrjäniemi
Huilu: Joose Launonen
Kolehti: Uskon perustus. Kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta Vastuuviikon kautta. Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry.
Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivä 2021

Yleiset turvallisuusohjeet toimintaan osallistujille
Kaikessa seurakunnan toiminnassa noudatetaan turvallisuusohjeita. Terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä. Noudattamalla yhteisiä ohjeita - suojaamme paitsi itseämme myös toisia, ennen kaikkea riskiryhmään kuuluvia. Kun osallistut toimintaan huolehdi seuraavista asioista:
1. Osallistu vain terveenä.
2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
3. Huomioi turvavälit.
4. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä yli 12-vuotiaille toimintaan osallistujille. Toivomme, että tuot lähtökohtaisesti oman maskin.
5. Käytä omaa harkintakykyä riskien ehkäisemisessä. Jokainen on omalta osaltaan myös rakentamassa turvallisia kohtaamisia.

Suora lähetys srk:n Facebook-sivulla